itulau_fanua

tala fou

O se malaga fou o le tuufaatasia o alamanuia, faatalofa ma fatuina se mataupu fou

poloka zirconia nifo01

poloka zirconia信图片_20210730094828

Shenzhen Yurucheng Dental Materials Co., Ltd., lea na faʻatuina ni maualuga fou i taimi uma, na faʻaalia ai se taimi taua faʻasolopito.Ia Aperila 12, 2021, Shenzhen Yurucheng Dental Materials Co., Ltd. ma Shenzhen Dental Craftsman's Home Technology Co., Ltd. na sainia aloaia se maliega felagolagomai.Ua lipotia mai o itu e lua ua ausia se maliega i le galulue faatasi i luga o le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia o le alamanuia, aʻoaʻoga tomai ma le faʻaleleia o tekinisia nifo, fefaʻatauaʻiga faʻapitoa, ma le atinaʻeina o alamanuia.

信图片_20210730094834

I lenei felagolagomai fuafuaga, o talanoaga loloto ma faʻamatalaga faʻatinoga na faʻatinoina i le gaosiga o poloka zirconium uma-ceramic, fale gaosi nifo nifo, aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga faʻainisinia, ma oloa faʻapitoa nifo e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau.O le fa'aogaina ua fa'aleleia atili ai le loloto o feso'ota'iga i so'otaga uma, fa'atelevaveina le taimi o le mauaina o fa'amatalaga tau alamanuia ma mana'oga o tagata fa'atau, ma fa'asili atu oloa e fa'atatau i mana'oga o tagata fa'aoga.

信图片_20210730094838

Bi Wenjuan, sui pule sili o Shenzhen Yurucheng Dental Materials Co., Ltd. na faailoa mai: O le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia o le alamanuia e le Yurucheng ma le Dentist's Home, le fetaui o mea faʻaoga nifo, le faʻasoa talafeagai o punaoa, le loloto o le alamanuia, ma le fa'alauiloaina o faiga fa'atauva'a O malosiaga uma e iai se a'afiaga lelei.E tulaga ese lona taua i le tu'ufa'atasia ma le fa'aogaina o pisinisi i luga ma lalo o le gutu gutu e pei o le gaosiga o nifo, fale gaosi nifo nifo, falema'i nifo, ma isi. O le a fesoasoani e malamalama atili ai i faiga o pisinisi i luga ma lalo ma le mana'oga o tagata fa'atau fa'ai'uga, talepe pa puipui o alamanuia, ma fefa'ataua'iga tomai fa'apisinisi.Leai, ia sili atu ona lelei le tautuaina o tagata fa'au'uga.

信图片_20210730094842

Liu Jianjun, Peresetene o Shenzhen Yurucheng Dental Materials Co., Ltd. fai mai: Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le tautala tautala a le lautele ma le tuʻuina atu o faiga faʻavae a le atunuʻu i fomaʻi faʻapitoa, o le falemaʻi nifo ua amatalia se avanoa sili mo le atinaʻe.I lalo o le tulaga o loʻo i ai nei o le faʻamaʻi, "tulaga" ma le "avanoa" o loʻo ola faatasi.A o vaʻaia le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o pisinisi tautala, e manaʻomia ona tatou mafaufau loloto i le lumanaʻi atinaʻe o pisinisi tuʻufofoga, taulaʻi i le taimi nei ma faʻataʻatia le lumanaʻi."I le taimi nei, ua fausia e le fale nifo nifo se filifili pisinisi atoatoa, lea e manaʻomia ai i tatou e ulu atu i se tulaga o le tauvaga maloloina ma le tuʻufaʻatasia aʻo atinaʻe i se saoasaoa maualuga.E na'o le pulega fa'ata'atia e mafai ona fa'ataunu'uina le atina'e umi ma lelei o le alamanuia.

 

 

 

 


Taimi meli: Iul-30-2021